Vintage is de laatste jaren aan een echte opmars bezig als thema voor huwelijken, met bijvoorbeeld een dresscode geïnspireerd op The Great Gatsby. Roodgouden vintage trouwringen maken het geheel natuurlijk compleet te maken. Kom hier te weten hoe u een vintage huwelijk plant, een vintage trouwjurk uitkiest en welke diamantzettingen ideaal zijn voor uw vintage ring.

De perfecte trouwringen kiezen

U draagt uw trouwring voor de rest van uw leven. Het is dus zeker belangrijk genoeg aandacht te besteden aan het uitkiezen ervan, of het nu voor een eerste of tweede huwelijk is. Hoe gaat u te werk om de juiste trouwring te kopen? Opteert u voor een klassieke of meer moderne vormgeving? Hoe stemt u de trouwringen voor de man en vrouw op elkaar af? Er hoeft op zich geen groot verschil te zijn tussen de trouwring voor de vrouw en voor de man. We geven u tips om de perfecte trouwring te kopen en bekijken samen met u de verschillende mogelijkheden.

 • Begin op tijd met zoeken
 • Bepaal uw budget
 • Houd rekening met uw levensstijl
 • Houd rekening met het onderhoud
 • Soorten trouwringen
 • De vorm van uw trouwring
 • Welk edelmetaal kies ik?
 • De correcte maat van uw trouwring bepalen
 • Kopen we matchende trouwringen of niet?
 • Een trouwring op maat laten maken
 • Wat zijn de laatste trends voor trouwringen?
 • Aan welke hand draag ik mijn trouwring?

We weten allemaal dat wanneer we een bruiloft plannen, we een strak schema nodig hebben en een uitgebreide to-do-list. Daarom is het belangrijk om tijd te besparen waar mogelijk. Dat kan door bepaalde zaken direct online te bestellen, zonder zelf naar winkels te gaan. En daardoor heeft u ook nog keuze uit een veel groter assortiment. Één to-do in het bijzonder die net zo goed online geregeld kan worden als in een winkel: trouwringen.

Welke nieuwe trends zijn er in

Diamanten verlovingsringen mogen dan al jaar en dag een onmisbaar deel uitmaken van de huwelijkstraditie, ze blijven onderhevig aan trends en veranderingen. Hoewel bepaalde types ring zoals de solitaire verlovingsring wereldwijd zeer populair blijven, treden er toch modieuze variaties op. Welke trendy verlovingsring schuif ik in 2018 om mijn vinger?

Bij DE BRUYLOFT, heb je gekozen voor mooie en zeer persoonlijke juwelen. We wensen je hierbij veel leuke en onvergetelijke momenten toe met je individuele liefdessymbolen.
Trouwringen en verlovingsringen zijn een van de meest gebruikte dagelijkse voorwerpen in het leven zoals dagelijkse handelingen en temperatuurinvloeden kunnen zorgen voor beschadigingen aan uw ring. Zo kan de oppervlakte van je trouwring veranderen. De matte afwerking wordt glanzender terwijl een glanzend oppervlak na verloop van tijd mat wordt. Afhankelijk van de kracht die op de ring ontstaat door een stoot. Ondanks een zorgvuldige behandeling, zijn deze min of meer uitgesproken. Niettemin: sporen van gebruik symboliseren de levende sporen van een partnerschap en maken uw trouwring / verlovingsring natuurlijk tot uw eigen juweel! Om u te helpen zo lang mogelijk van uw juwelen te genieten, helpt het om een paar basistips te volgen.
UW JUWELEN DRAGEN
Juwelen zijn aanwezig in hele speciale momenten in ons leven. Regelmatige verzorging en enkele voorzorgsmaatregelen worden daarom ten zeerste aanbevolen.

Juwelen moeten altijd apart in een zacht sieradendoosje worden bewaard.
Let bij het dragen op zo min mogelijk contact met cosmetica, dampen, vetten en oliën.
Tijdens het sporten, zonnebaden, schoonmaken en in de sauna worden juwelen bij voorkeur niet gedragen om het oppervlak en de stenen te beschermen.

HET ONDERHOUD VAN UW JUWELEN.

Vuildeeltjes en andere resten kunnen gemakkelijk worden weg gewreven met een zachte doek.

Plaats uw juwelen van tijd tot tijd in een bad (warm tot heet water) met mild zeepsop. Spoel de sieraden daarna grondig af.

Droog het af met een zachte doek.

Gepolijste juwelen kunnen worden gepolijst met de meegeleverde polijstdoek. U kunt ook op matte oppervlakken werken met de meegeleverde Mateer-spons.

Het is zo eenvoudig om uw individuele liefdesymbolen te reinigen van alle legeringen (goud, platina, palladium en zelfs roestvrij staal).

Gouden munten aankopen

Bekijk onze grote collectie aan munten. Al meer dan 35 jaar dé specialist! Voor al uw munten bent u bij VerzamelaarsMarkt.nl aan het juist adres! Deskundige klantenservice. 35 jaar ervaring. Groot Assortiment. Ruim 10.000 producten. Snelle levering. Ruim 80 afhaallocaties.

 In het Limburgse Lommel zit sinds 2019 De Trouwpakken Outlet gevestigd aan de Buitensingel 74. Deze Topsuits dochteronderneming is hét adres voor een trouwkostuum in Limburg. De aankoop van een trouwpak is voor de bruidengom altijd een spannende gebeurtenis in de weddingplanning. Vaak ook een fikse slok van uw trouwbudget. Trouwkostuum kopen in Limburg Voor de prijsbewuste trouwkoppels zijn wij sinds kort gestart met bruidsmode in outletvorm!